Ring til os på 60 18 81 33

At holde hovedet koldt, hjertet varmt og give det bedste af dig, giver dig ro og rigdom i det indre, såvel i det ydre

Uanset om det drejer sig om dig, dine relationer eller din karriere, er du dit eget omdrejningspunkt, og den der skaber dit eget liv. Har du helt styr på dig selv, din mission, dit potentiale, dine relationer, din passion og meningen med dit liv?

Giv mig et kald, og lad os sammen finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Ring på tlf: 60 18 81 33

Klarsyn med kanalisering

Sparring og rådgivning.

Jeg tilbyder 1:1 coaching, kurser og foredrag for private såvel som til erhvervslivet. Jeg tilbyder desuden særlig arrangementer, foredrag og peptalks, hvor jeg kommer ud til morgenmøder i virksomheder.

DIG, som ejerleder

Jeg varetager en bred vifte af ydelser til virksomhedsejere. Jeg tilbyder specielt designede forløb og ydelser tilpasset til din virksomhed.

Til virksomhedsejere tilbyder jeg blandt andet: Foredrag, workshops, peptalks, 1:1 coaching, gruppecoaching samt proceskonsultationer og totale forandringer i virksomhedskulturen.

Læs mere

DIG, som iværksætter

Iværksætteri handler om inspiration og ideer.  Du og din forretningsplan skal have sammenhængskraft. Den kraft findes i din sjæl, som er den der VED, KAN og VIL. Med større indsigt i dig selv, kan du forløse dit potentiale som iværksætter. 

Jeg tilbyder følgende til iværksættere: Målrettede forløb, mentorordninger, 1:1 coaching, gruppecoaching og proceskonsultation.

Læs mere

DIG, som menneske

I min undervisning og coaching giver jeg mennesker håb og mod, når livet har været tungt og der har været for meget modstand for længe – privat såvel som professionelt. Hos mig lærer du at bruge din skelneevne, din intuition og opnå bedre indsigt i dit potentiale og dine udfordringer.

Jeg tilbyder 1:1 coaching og forløb, hvor jeg er din mentor i din udvikling til at udleve dit største potentiale.

Læs mere

MENINGEN MED DIG OG DIN MISSION I LIVET

På vores vej i livet møder vi utallige udfordringer, som skal løses for at vi kan blive dygtigere – både menneskeligt og fagligt. Derfor er det væsentlig at komme til erkendelsen af at søge ny indsigt, når vi har brug for at se på de blinde vinkler, som vil vise os vejen til endnu større potentiale.

De vigtigste temaer på vores livsvej falder inden for kategorierne kærlighed og karriere. Den åndelige vision og sjælelige mission er altid med, om vi vil det eller ej. Så jo før vi erkender det, jo stærkere står vi som det menneske, vi er.

Det kan føles som et stort skridt at træffe beslutningen om endeligt at gøre noget ved det, som længe har presset på, men når du finder den rette person til at rådgive og sparre, er du sjældent i tvivl.

Lad mig se på dine blokeringer der holder dig tilbage samt de muligheder og udfordringer, som kan bidrage til at gøre dit liv mere rigt, simpelt, særligt og ærligt.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.