Ring til os på 60 18 81 33

Jeg har bred erfaring med at hjælpe iværksættere og ledere, som jeg ser som udvikling af det personlige lederskab. Oftes mangler der lige det mod og den styrke der skal til, for at klare selv ekstreme udfordringer. Jeg er rigtig god til at holde dig i din retning og i det, der er realistisk for dig.

Jeg tilbyder 1:1 coaching/mentoring og forløb, der kan bruges til at styrke alle dele af dit livet – privat, personligt såvel som professionelt.

Hvad kan du få?

  • Træning din intuition, så du er bedre klædt på til alle slags situationer og til at træffe bedre beslutninger.
  • Blive modigere og stærkere i troen på dig selv og andre.
  • Opnå indsigt og klarhed omkring dine potentialer og dine udfordringer som menneske, som iværksætter, som leder.
  • Finde de rette metoder til at skabe betydningsfulde forandringer.
  • Følelsesmæssig bevidsthed og læring i at bruge dine følelser ordentligt.
  • Information, træning og indsigt i sjæl såvel som krop, sind og sjæl.
  • Og meget meget mere.
Klarsyn med kanalisering

Målrettede forløb og mentorordning

Hos mig kan du få designet målrettede forløb med de metoder, der virker bedst for dig. Vi tager udgangspunkt i din position og fokuserer på at få tydeliggjort dine mål. Gennem forløbet går jeg ved siden af dig og støtter dig i at nå dine mål.  Det vil hjælpe dig med at, se dine blinde vinkler og opnå den klarhed, der skal til, for at styrke dig til at stå og gå alene efter forløbet.

Styrk din position som leder og styrk dine medarbejdere gennem metoder som etiske pejlemærker, etiske strategier, et etisk brand og en vedholdende effektiv undervisningseffekt og adfærdsregulering.

Vi tilbyder en mentorordning, hvor vi aftaler en fast minutpris, når du ringer mig op. Hvis du ønsker en fast aftale, er det osse en mulighed. Ønsker du et forløb, laver vi en kontrakt og aftaler en pris.

Proceskonsultation

Få overblik og klarhed omkring dine processer, uanset om det drejer sig om din rolle som iværksætter, ejerleder eller som leder. Med en proceskonsultation kan du skabe positiv udvikling i retningen af din drøm, din virksomhed og finde en bedre tilgang til at løse nuværende såvel som fremtidige kriser. Vi kan arbejde både med de små og store processer, der eksisterer i dit virke.

Det bedste match

Skal du til at ansætte nye kræfter i din virksomhed? Det kan være altafgørende for en virksomhed at skabe det rette match. Det gælder både matchet med dig, de eksisterende medarbejdere/partnere. Jeg hjælper iværksættere, selvstændige erhvervsdrivende, ledere, mellemledere og virksomhedsejere med at finde rette match ved ansættelse og omrokeringer.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.