Ring til os på 60 18 81 33

Clairvoyant Erhvervsrådgivning

Spirituel lederskab handler både om  business, bundlinje og beredskab.

Styrk virksomhedskulturen ved hjælp af dine ansatte.

Er du iværksætter, leder, mellemleder, direktør direktør, eller overvejer du at blive til noget større? Hvis du mangler sparring, erhvervsrådgivning eller indsigt, kan IVE Consultant være det helt rette for dig. Jeg hjælper dig med at gennemskue dine muligheder og de udfordringer, der ligger på din vej.

Hvad får du ud af et forløb hos IVE-consultant?

  • Skærpet din intuition.
  • Skærpet din skelneevne. Hvad er din business?
  • Skarp indsigt i konflikthåndtering og nye måder at håndtere konflikter på
  • Modet og metoder til at skabe betydningsfulde forandringer
  • Forløsning af uforløst potentiale og talenter hos dig selv og dine medarbejdere
  • Følelsesmæssig bevidsthed. Indsigt i dine følelser, så du kan lære at styre dem og bruge dem til det, som de egentligt skal bruges til.
  • Indsigt i dit eget lederskab og metoder til at styrke dig og dine eventuelle medarbejdere og din forretning.
  • Indsigt i dine psykiske mønstre, som hæmmer dig.
  • Nye muligheder for at motivere og inspirere dine omgivelser.
  • Og meget meget mere.
Klarsyn med kanalisering

Former for erhvervsrådgivning

IVE-consultant tilbyder både korte og længere forløb, ligesom vi kan arbejde på det individuelle plan, i grupper i forskellige størrelser eller med de store overordnede strukturer i virksomheden.

Vi tilbyder blandt andet:

Foredrag, workshops og peptalks til morgenmøder, events, arrangementer. Ved at rykke i deltagerne skaber vi grobund for umiddelbare indsigter og motivation til forandring.

1:1 coaching, hvor du som leder eller medarbejder får metoder og indsigten til at styrke arbejdsglæde, motivation og performance på arbejdspladsen. Gennem indsigt, vision, essens og etik finder du potentialet for procesoptimeringer for at skabe sammenhængskraft, strategiomlægninger og større trivsel generelt.

Gruppecoaching for ledere, hvor I får en fælles indsigt i alt det, som er beskrevet under 1:1 coaching, samt jeres fælles lederstrategi. Den fælles erkendelse er netop vigtig for at gøre arbejdsmiljøet bedre og lettere for alle i virksomheden.

En total forandring i virksomhedskulturen ved hjælp af 1:1 coaching, gruppecoaching, foredrag, workshops, peptalks og proceskonsultationer. Forløbet vil altid blive tilrettelagt efter den specifikke virksomhed.

Forandring der virker – transformation

Som erfaren erhvervskvinde har jeg stiftet bekendtskab med mange forskellige virksomhedskulturer og strategiplaner i forskellige brancher. I min funktion som medarbejder såvel som leder og selvstændig kender jeg i den grad til de forskellige dynamikker i arbejdsroller og processer.

I mit virke som erhvervsrådgiver har jeg arbejdet med mange forskellige mennesker i forskellige positioner, og jeg ved at mine metoder giver resultater. Læs også hvad andre siger her.

Der er ikke to organisationer eller virksomheder, der er ens, og det tager jeg altid højde for i kontakten og samarbejdet.

Erhvervsrådgivning og tilbud til virksomhedsejere

Målrettede forløb i virksomheden
Vi tilbyder målrettede forløb med de metoder, der virker bedst til opgaven og til jer. Det kan være at lave etiske pejlemærker, etiske strategier, et etisk brand og en vedholdende effektiv undervisningseffekt og adfærdsregulering. Formålet er at styrke virksomheden ved at styrke hver enkelt medarbejder og leder.

Foredrag
IVE Consultant tilbyder foredrag for små eller store samlinger på arbejdspladsen. Her kan vi fortælle om vigtigheden af Indsigt, Vision og Essens i alle livets dele. Vi tilbyder desuden en foredrag med udgangspunkt i, hvad der skal til for at kunne opnå at blive en del af en Bæredygtig udvikling og de 17 verdensmål.

Proceskonsultation
Som noget særligt tilbyder vi særlige proceskonsultationer, der giver overblik, klarhed og som vil fremme udviklingen i retning af en lettere tilgang til at løse nutidige og fremtidige kriser.
Du inviterer og jeg kommer ud og giver en direkte feedback på, hvordan du og din virksomhedskultur fungerer i samspil med hinanden.

Find det bedste match
IVE-Consultant kan hjælpe, når du skal finde de bedste match i din virksomhed. Det kan være i forbindelse med ansættelse af nyt talent eller ved omstruktureringer i virksomheden. Ved hjælp af klarsyn og IVE-metoder kan du finde det bedste match mellem eksisterende og potentielle nye medarbejdere, ledere og hele afdelinger.

Peptalk og morgenmøder med klarsyn
Savner du mere motiverede medarbejdere, eller føler du, at en underliggende konflikt eller andre forhold blokerer for kreativitet og produktivitet i virksomheden? Hos IVE-Consultant tilbyder vi at komme ud i virksomheden til morgenmøder og afholde peptalks for medarbejderne. Gennem klarsyn og IVE-metoden skaber vi grobund for indsigt og motivation til forandring gennem hver enkelt medarbejder.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.