Ring til os på 60 18 81 33

Personligt lederskab handler både om  business, bundlinje og beredskab.

Er du iværksætter, leder, mellemleder, direktør direktør, eller overvejer du at blive til noget større? Hvis du mangler sparring eller indsigt, kan Mona Marthalina være den helt rette for dig. Hun hjælper dig med at gennemskue dine muligheder og de udfordringer, der ligger på din vej. Hvad får du ud af en sparring eller et forløb med Mona Marthalina.

  • Skærpet din intuitive evner.
  • Se din situation fra flere perspektiver. Hvad er egentlig din “business”?
  • Skarpere indsigt i konflikter og nye måder at håndtere konflikter på.
  • Modet og metoder til at skabe betydningsfulde forandringer.
  • Forløsning af uforløst potentiale og talenter hos dig selv og dine medarbejdere
  • Bevidsthed om hvorfor du føler, det du gør og har det, som du har det.
  • Indsigt i dit eget lederskab og metoder til at styrke dig og dine eventuelle medarbejdere og din forretning.
  • Indsigt i dine psykiske mønstre, som blokere dig.
  • Nye muligheder for at inspirere dine omgivelser.
Klarsyn med kanalisering

Former for erhvervsrådgivning

Find det bedste match
Jeg kan hjælpe, når du skal finde de bedste match til din virksomhed. Det kan være i forbindelse med ansættelse af nyt talent eller ved omstruktureringer i virksomheden. Ved hjælp af en skarp intuition kan jeg finde det bedste match mellem eksisterende og potentielle nye medarbejdere, ledere og hele afdelinger.

1:1 coaching, hvor du som leder eller medarbejder får metoder og indsigten til at styrke arbejdsglæde, motivation og performance på arbejdspladsen. Gennem indsigt, vision, essens og etik finder du potentialet for procesoptimeringer for at skabe sammenhængskraft, strategiomlægninger og større trivsel generelt.

Transformation

Gruppecoaching for ledere, hvor I får en fælles indsigt i alt det, som er beskrevet under 1:1 coaching, samt jeres fælles lederstrategi. Den fælles erkendelse er netop vigtig for at gøre arbejdsmiljøet bedre og lettere for alle i virksomheden.

En total forandring i virksomhedskulturen ved hjælp af 1:1 coaching, gruppecoaching, foredrag, workshops, peptalks og proceskonsultationer. Forløbet vil altid blive tilrettelagt efter den specifikke virksomhed.

Foredrag, workshops og peptalks til morgenmøder, events, arrangementer. Ved at rykke og ryste i deltagerne skaber vi grobund for umiddelbare indsigter og motivation til forandring.

Forandring der virker – transformation

Som erfaren erhvervskvinde har jeg stiftet bekendtskab med mange forskellige virksomhedskulturer og strategiplaner i forskellige brancher. I min funktion som medarbejder såvel som leder og selvstændig kender jeg i den grad til de forskellige dynamikker i arbejdsroller og processer.

I mit virke som erhvervsrådgiver har jeg arbejdet med mange forskellige mennesker i forskellige positioner, og jeg ved at mine metoder giver resultater. Læs også hvad andre siger her.

Der er ikke to organisationer eller virksomheder, der er ens, og det tager jeg altid højde for i kontakten og samarbejdet.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.