Ring til os på 60 18 81 33

CLAIRVOYANCE/KLARSYN

HOS MIG får du afklaring omkring dig selv, din følelsesmæssige bevidsthed, dine livsopgaver, dine livsprocesser, dine livstemaer, og dine relationer. Hvor er du, hvor vil du hen og hvordan kommer du derhen? Uanset om det drejer sig om dit privatliv, dine relationer, dit professionelle liv, kan vi alle drage fordele af ny indsigt gennem sparring og rådgivning fra den rette person. Jeg arbejder intuitivt og bruger de metoder der passer til dig, eller vi udvikler dine egne.

I mødet med mig, er du i centrum. Det er væsentligt, at du oplever resonans. Det vil sige, at du skal kunne mærke indeni dig, at det, der bliver sagt/udtrykt giver mening, så at det føles/opleves oprigtigt. Når vi er ved vejs ende, skal du være glad, rolig og tilfreds med det, som du har fået med på din vej. Jeg oplever, at kunne få meget nøjagtige og præcise informationer og budskaber. Du får kun det, som du kan rumme og føle dig tryg ved

Styrk din intuition ved hjælp af mental træning.

Træningen igennem et forløbet er fleksibel, smidig og specielt designet til dig og dit udviklingsforløb. Når vi mødes første gang aftaler vi, hvordan således at vi planlægger forløbet ved første møde, hvor kort eller lang tid der skal gå mellem de enkelte sessioner. Det kan være, at i starten af forløbet, skal der være kortere tid imellem sessionerne og hen ad vejen længere tid. Det der er væsentligt er, at skridtene bliver taget fremad i et tempo, hvor hvert et skridt holder til at tage det næste, uden at skulle træde to skridt tilbage.

Stabilitet og ro er det, som kan gøre, at du kan gro og have en tro på, at det KAN lade sig gøre, at blive dygtigere. Indtil du selv opnår den stabilitet og ro hjælper jeg dig til at holde ved den.

I forandringer sker der det, at angst og frygt er triggere. Så mellem 1:1 sessionerne, får du stillet en  “hotline” service til rådighed, så du kan skrive eller til mig og få svar på dine spørgsmål. På den måde går du ikke i stå, men kan bruge tiden effektivt uden at være provokeret af angst.

Jeg vil, under hensyntagen til dine ønsker og dine mål, styre processen og køre den sikkert i mål.

Jeg arbejder intuitivt, så derfor er ingen forløb ens. Jeg bruger de bedste metoder til hver enkelt, og/eller vi skaber metoderne sammen. Det er det, der er det mest spændende.

Tag kontakt og hør mere om dit forløb og hvad prisen er for dig.

 

Klarsyn med kanalisering

EVENTS med klarsyn/clairvoyance

Hvorfor? Fordi det er sjovt og berigende.

Det er en invitation til dig, som er nysgerrig på hvad clairvoyante evner kan gøre for dig og for andre. I dit arbejdsliv. I dit lederskab. I dit privatliv. Om kærligheden, karrieren og din personlige udvikling. Hvorfor er du her på jorden, som lige akkurat det menneske, som du er? Det kan være en appetitvækker og et skub til at træffe en beslutning.

Det er opfordringen og tankerne bag disse arrangementer

Der vil osse blive delt hvad der sker omkring os nationalt, internationalt og globalt, hvis det har din interesse.

Vi skal mødes og skabe et tillidsfuldt rum, hvor vi kan blive klogere på os selv, hinanden, livet generelt og vores opvækstvilkår som menneske på jord.

Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål og få direkte svar, hvis modet er til det. Alle spørgsmål er tilladt. Det er vigtigt at du ved, at hvis svarerne bliver for private, er det ikke sikkert, at du får svaret i en forsamling af deltagere.

Mona Marthalina Kjærgård er den, der vil berige og dele ud af egne erfaringer på godt og ondt, samt dele de erfaringer hun har draget med hendes kunder igennem mange år.

Et berigende arrangement, hvor vi skal/kan berøre det, der er sværest, men også det, der er sjovest, men ikke altid lettest at bære.

METODER: Hver dag oplever jeg kunder, som er blevet glade, rolige og tilfredse med sessionerne. Nogle har brug for særlige metoder og billeder, som der kan bruges i hverdagen til at styrke dem igennem selv de værste kriser. Det vil være en ære for mig, hvis jeg også kan hjælpe dig igennem dem, så du kan anvende dem i din indre udvikling til gavn for dit ydre liv.

CLAIRVOYANCE: Når jeg tuner ind på dig, gør jeg alt, hvad jeg kan for at give dig flere vinkler/perspektiver på dit liv, så du opnår den klarhed, som du har brug for. Vinklerne kan være, hvad der hører til din fysiske krop, din psyke, dit sind/tankerne og dit energisystem. Via sjælen aflæser jeg dit livs situation i relation til dit kærlighedsliv, familierelationer, karriere, din business, partnerskaber i business, dit politiske liv eller andre relationer, der viser noget, som du kan bruge videre på din vej. Hvis du er nysgerrig på fortidige og fremtidige liv, kan vi tune ind i dem og se, hvad det kan have af betydning i dette liv. Specielt i relationerne, kan det give mening.

 

HEALING: Ind imellem, når jeg har sessioner, sker der spontane healinger. Ønsker du fjernhealing aftaler vi nærmere, hvad der er brug for.

UDVIKLINGSFORLØB: Har du brug for et udviklingsforløb, kan vi aftale nærmere omkring, hvad der skal til og hvor vi går mere i dybden med dine temaer og løbende retter ind, så kan du finde mere ro i forhold til din fortid, din nutid og være forudseende omkring hvad fremtiden

HOLOGENETISK PROFIL: Som noget nyt tilbyder jeg klarsynscoaching ved hjælp af din hologenetiske profil, som er et spændende selvudviklingsværk, hvor dit livsværk, livsformål, dit kald, din udvikling, din perle, din udstråling, din emotionelle intelligens, din intelligens, din spirituelle intelligens, din tiltrækning, karma, dharma, dit gennembrud, kernestabilitet, dine udfordringer med meget mere findes i relation til din fødselsdata, navn og fødselssted.

 

Du er måske iværksætter og vil være selvstændig erhvervsdrivende, eller du er allerede selvstændig erhvervsdrivende, der har brug for sparring. Jeg hjælper med at gennemskue dine muligheder og de udfordringer, der ligger på din vej.

Alle mennesker har blinde vinkler, fordi de vinkler indeholder læring. Kontakt mig med et åbent sind og et åbent hjerte, så ser vi på de blinde vinkler og gør dem synlige.

Det vil give dig en mulighed for at få de svar, som kan bringe større glæde, tryghed, tilfredshed og ro. Det vil styrke modet til at række ud til en højere mening med dit liv og opnå større kærlighed i dit liv.

Hvad får du?

  • Bliv modigere, stærkere og få tillid til dig selv.
  • Styrk din skelneevne og intuition og opnå bedre indsigt i dit potentiale og dine udfordringer.
  • Få bedre indsigt i dine følelser samt de rette midler til at styre dem og bruge dem
  • Information, træning og indsigt i sjæl såvel som krop og sind.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.