Ring til os på 60 18 81 33

Klarsyn og kanalisering for private

Klarsyn for privatpersoner

Du skal vælge mig som din clairvoyant, når du ønsker og søger klarhed, overblik, rummelighed, empati og nærværende klarsynscoaching.

Kort beskrivelse af mig i faget: Jeg er født klarsynet, trænet og skolet som sådan igennem de sidste 20 år. Derudover er jeg kortoplægger og som noget nyt tilbyder jeg klarsynscoaching omkring din hologenetisk profil, samt healing.

I mødet med mig, er du i centrum. Det er væsentligt, at du oplever resonans. Det vil sige, at du skal kunne mærke indeni dig, at det, der bliver sagt/udtrykt giver mening, så at det føles/opleves oprigtigt. Når vi er ved vejs ende, skal du være glad, rolig og tilfreds med det, som du har fået med på din vej. Jeg oplever, at kunne få meget nøjagtige og præcise informationer og budskaber. Du får kun det, som du kan rumme og føle dig tryg ved.

Klarsyn med kanalisering

Klarsynsarrangementer med kanalisering

Hvorfor skal du gå til en klarsynsarrangement? Fordi det er sjovt og berigende.

Det er en invitation til dig, som er nysgerrig på både hvad klarsyn og kanalisering kan gøre for dig og for andre. I dit arbejdsliv. I dit lederskab. I dit privatliv. Om kærligheden, karrieren og din personlige udvikling. Hvorfor er du her på jorden, som lige akkurat det menneske, som du er? Det kan være en appetitvækker og et skub til at træffe en beslutning.
Det er opfordringen og tankerne bag disse arrangementer

. Der vil osse blive delt hvad der sker omkring os nationalt, internationalt og globalt, hvis det har din interesse.
Vi skal mødes og skabe et tillidsfuldt rum, hvor vi kan blive klogere på os selv, hinanden, livet generelt og vores opvækstvilkår som menneske på jord.

Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål og få direkte svar, hvis modet er til det. Alle spørgsmål er tilladt. Det er vigtigt at du ved, at hvis svarerne bliver for private, er det ikke sikkert, at du får svaret i en forsamling af deltagere.

Mona Marthalina Kjærgård er den, der vil berige med sit klarsyn og kanaliseringer, som hun kalder “Forsynet”, og dele ud af egne erfaringer på godt og ondt, samt dele de erfaringer hun har draget med hendes kunder igennem mange år.

Et berigende arrangement, hvor vi skal/kan berøre det, der er sværest, men også det, der er sjovest, men ikke altid lettest at bære.

METODER: Hver dag oplever jeg kunder, som er blevet glade, rolige og tilfredse med sessionerne. Nogle har brug for særlige metoder og billeder, som der kan bruges i hverdagen til at styrke dem igennem selv de værste kriser. Det vil være en ære for mig, hvis jeg også kan hjælpe dig igennem dem, så du kan anvende dem i din indre udvikling til gavn for dit ydre liv.

CLAIRVOYANCE: Når jeg tuner ind på dig, gør jeg alt, hvad jeg kan for at give dig flere vinkler/perspektiver på dit liv, så du opnår den klarhed, som du har brug for. Vinklerne kan være, hvad der hører til din fysiske krop, din psyke, dit sind/tankerne og dit energisystem. Via sjælen aflæser jeg dit livs situation i relation til dit kærlighedsliv, familierelationer, karriere, din business, partnerskaber i business, dit politiske liv eller andre relationer, der viser noget, som du kan bruge videre på din vej. Hvis du er nysgerrig på fortidige og fremtidige liv, kan vi tune ind i dem og se, hvad det kan have af betydning i dette liv. Specielt i relationerne, kan det give mening.

HEALING: Ind imellem, når jeg har sessioner, sker der spontane healinger. Ønsker du fjernhealing aftaler vi nærmere, hvad der er brug for.

UDVIKLINGSFORLØB: Har du brug for et udviklingsforløb, kan vi aftale nærmere omkring, hvad der skal til og hvor vi går mere i dybden med dine temaer og løbende retter ind, så kan du finde mere ro i forhold til din fortid, din nutid og være forudseende omkring hvad fremtiden

KORTOPLÆG: Det kan være over et tema og det kan være over 12 måneder, hvor du får nogle pejlemærker og indsigt, som kan give dig retning og vise dig, hvad du skal være opmærksom på i din udvikling. Det at du får lagt et oplæg betyder, at du bliver mere bevidst om det energiarbejde, der skal gøres for at få det bedste ud af det, der er muligt for dig, i din udvikling på det givende tidspunkt.

HOLOGENETISK PROFIL: Som noget nyt tilbyder jeg klarsynscoaching ved hjælp af din hologenetiske profil, som er et spændende selvudviklingsværk, hvor dit livsværk, livsformål, dit kald, din udvikling, din perle, din udstråling, din emotionelle intelligens, din intelligens, din spirituelle intelligens, din tiltrækning, karma, dharma, dit gennembrud, kernestabilitet, dine udfordringer med meget mere findes i relation til din fødselsdata, navn og fødselssted.

AFDØDEKONTAKT: Ind imellem kan der komme en afdød forbi, som gerne vil i kontakt. Sker det oplyser jeg dig om det og så kan du selv bestemme, om du vil tage imod eventuelle budskaber.

Klarsyn og kanalisering åbner op for nye muligheder

Du vil måske være selvstændig erhvervsdrivende, eller du er allerede selvstændig erhvervsdrivende, der har brug for sparring. Jeg hjælper med at gennemskue dine muligheder og de udfordringer, der ligger på din vej. Er du allerede selvstændig erhvervsdrivende? Så læs mere om klarsyn for ledere og selvstændige.

Alle mennesker har blinde vinkler, fordi de vinkler indeholder læring. Kontakt mig med et åbent sind og et åbent hjerte, så ser vi på de blinde vinkler og gør dem synlige.

Det vil give dig en mulighed for at få de svar, som kan bringe større glæde, tryghed, tilfredshed og ro. Det vil styrke modet til at række ud til en højere mening med dit liv og opnå større kærlighed i dit liv.

Hvad kan du få ud af klarsyn og kanalisering?

  • Bliv modigere, stærkere og få tillid til dig selv.
  • Styrk din skelneevne og intuition og opnå bedre indsigt i dit potentiale og dine udfordringer
  • Få bedre indsigt i dine følelser samt de rette midler til at styre dem og bruge dem
  • Information, træning og indsigt i sjæl såvel som krop og sind.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.