Ring til os på 60 18 81 33

Klarsyn og kanalisering for private

Klarsyn og kanalisering for privatpersoner

Den største ting i livet for mig er, at opleve at kunne bidrage til at gøre mine medmennesker glade, og at få deres indre uro, lidelse, bekymringer, vanskeligheder og smerter til at blive formindsket, for til sidst at blive forløst, så deres liv og helbred kan fungere bedre.

For mig handler hvert klarsyn og kanalisering om en vigtig fortælling om dig og din mission som menneske på jord. Den vil jeg gerne dele med dig, så du finder meningen og værdien tilbage i dit liv. Det vil styrke din position, gøre dig stærkere, modigere, gladere, sundere og du vil få højnet din livskvalitet. Du vil få større tillid til dig selv, dine omgivelser, ja livet generelt. Du vil ganske simpelt trives bedre.

Min viden, mangfoldige livserfaringer, karriere og oplevelser omkring, hvordan livet fungerer på godt og ondt, er fyldt med empati og følelse af klarhed, som mine kunder nyder godt at og som du kan nyde godt af.

Mit samarbejde med min egen sjæl igennem andre sjæle og Ånden er ubegrænset, og sat i nogle rammer, som jeg vejleder dig ud fra.

Måske fornemmer du godt dine muligheder, og har brug for bekræftelser, som vil styrke din intuition, der vil styrke din position og derved skabe mere ro i dig, så du kan bedre selv kan finde svar.

Klarsyn og kanalisering åbner op for nye muligheder

Du vil måske være selvstændig erhvervsdrivende, eller du er allerede selvstændig erhvervsdrivende, der har brug for sparring. Jeg hjælper med at gennemskue dine muligheder og de udfordringer, der ligger på din vej. Er du allerede selvstændig erhvervsdrivende? Så læs mere om klarsyn for ledere og selvstændige.

Alle mennesker har blinde vinkler, fordi de vinkler indeholder læring. Kontakt mig med et åbent sind og et åbent hjerte, så ser vi på de blinde vinkler og gør dem synlige.

Det vil give dig en mulighed for at få de svar, som kan bringe større glæde, tryghed, tilfredshed og ro. Det vil styrke modet til at række ud til en højere mening med dit liv og opnå større kærlighed i dit liv.

FORLØB

Dertil tilbyder jeg forløb, så du hurtigere kan komme i takt med det, som egentlig er dig og de opgaver som du skal løse som menneske på jord i relation til dig selv, din karriere og dine omgivelser.

Lad mig udfolde alle de dine udfordringer og muligheder som kan bidrage til at gøre dit liv mere enkelt, ærligt med kærlig indsigt, klarsyn samt forudsigelser, som giver løsninger med opløftende perspektiver på dit liv.

Hvad kan du få ud af klarsyn og kanalisering?

  • Bliv modigere, stærkere og få tillid til dig selv.
  • Styrk din skelneevne og intuition og opnå bedre indsigt i dit potentiale og dine udfordringer
  • Få bedre indsigt i dine følelser samt de rette midler til at styre dem og bruge dem
  • Information, træning og indsigt i sjæl såvel som krop og sind.

Workshop: Klarsyn og kanalisering

IVE Consultant kører løbende workshops i og tilmelding til efterårets og forårets workshops er åben nu.

Praktisk information

Dato:
De er på vej. Ring eller send mail for nærmere info.

Prisen er 1250 kr. for en dag og inkluderer kaffe, te og lidt mundgodt. Du sørger selv for frokost.

Sted: Ålborgområdet.

Hvad kan du forvente af en workshop?
Vores workshops vil give dig information, træning og indsigt i sjæl såvel som krop og sind. Vi vil beskæftige os med ærlighed, tillid, sansning og klarsyn gennem både oplæg og aktiverende opgaver i et trygt miljø.

Du vil blandt lære om:
– De fem arketyper som forbinder sjæl og personlighed, og som essentielle for vores indsigt i kærlighed og gode relationer.
– Mod i kærlighed og indre liv – Følelsesmæssig bevidsthed.
– De psykologiske dyder – Klarsyn
– Og meget mere!

Klarsynsarrangementer med kanalisering

Hvorfor skal du gå til en klarsynsarrangement? Tiden er kommet til, at vi skal kunne følge os frie og modige til at være den, vi er. Vi skal kæmpe for vores børns og børnebørns fremtid.

Det er en invitation til dig, som er nysgerrig på både hvad klarsyn og kanalisering kan gøre for dig og for andre. I dit arbejdsliv. I dit lederskab. I dit privatliv. Om kærligheden, karrieren og din personlige udvikling. Hvorfor er du her på jorden, som lige akkurat det menneske, som du er? Det kan være en appetitvækker og et skub til at træffe en beslutning.
Det er opfordringen og tankerne bag disse arrangementer

. Der vil osse blive delt hvad der sker omkring os nationalt, internationalt og globalt, hvis det har din interesse.
Vi skal mødes og skabe et tillidsfuldt rum, hvor vi kan blive klogere på os selv, hinanden, livet generelt og vores opvækstvilkår som menneske på jord.

Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål og få direkte svar, hvis modet er til det. Alle spørgsmål er tilladt. Det er vigtigt at du ved, at hvis svarerne bliver for private, er det ikke sikkert, at du får svaret i en forsamling af deltagere.
Mona Marthalina Kjærgård er den, der vil berige med sit klarsyn og kanaliseringer, som hun kalder “Forsynet”, og dele ud af egne erfaringer på godt og ondt, samt dele de erfaringer hun har draget med hendes kunder igennem mange år.
Som en ekstra appetitvækker har et godt kendskab til specielt mænds tanker og følelser igennem 20 års “træning” i mandehørm, som hun har studeret som første kvinde i militærpolitiet og tjenestegørende i politiet. Og igennem egne erfaringer, har hun godt
kendskab til det følelsesmæssige generelt i hende selv. Hvordan de følelser fungerer og hvordan de skal kontrolleres.
”Følelser kan ikke diskuteres, men de skal kontrolleres”.

En berigende aften, hvor vi skal/kan berøre det, der er sværest, men også det, der er sjovest, men ikke altid lettest at bære.

Klarsyn med kanalisering

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.