Ring til os på 60 18 81 33

Clairvoyance/ klarsyn til ledere og selvstændige

Clairvoyance for ledere og selvstændige

Jeg har bred erfaring med at hjælpe mennesker i lederpositioner og selvstændige erhvervsdrivende med at forløse deres potentiale i relation til deres arbejde, medarbejdere og kollegaer. Forløbene kan dog bruges til at styrke alle dele af livet – privat, personligt såvel som professionelt.

Hvad kan du få ud af klarsyn og kanalisering?

  • Træning af din skelneevne og din intuition, så du er bedre klædt på til alle slags situationer og til at træffe bedre beslutninger
  • Blive modigere, stærkere i troen på og mod dig selv
  • Opnå indsigt og klarhed omkring dine potentialer og dine udfordringer som menneske og som leder
  • Få styrket modet og finde de rette metoder til at skabe betydningsfulde forandringer
  • Følelsesmæssig bevidsthed og læring i at bruge dine følelser ordentligt.
  • Information, træning og indsigt i sjæl såvel som krop, sind og sjæl.
  • Og meget meget mere.

 

Klarsyn med kanalisering

Målrettede forløb og mentorordning

Hos IVE Consultant tilbyder vi målrettede forløb med de metoder, der virker bedst for dig. Vi tager udgangspunkt i din position og fokuserer på at få tydeliggjort dine mål. Gennem forløbet er det mig, Mona Marthalina, der går ved siden af dig og støtter dig i at nå dine mål. Som seer kan jeg se dig, som du er. Det vil hjælpe dig med at opnå den klarhed, der skal til, for at styrke dig til at stå og gå alene efter forløbet.

Styrk din position som leder og styrk dine medarbejdere gennem metoder som etiske pejlemærker, etiske strategier, et etisk brand og en vedholdende effektiv undervisningseffekt og adfærdsregulering.

Vi tilbyder en mentorordning, hvor vi aftaler en fast minutpris, når du ringer mig op. Hvis du ønsker en fast aftale, er det osse en mulighed. Ønsker du et forløb, laver vi en kontrakt og aftaler en pris.

Proceskonsultation

Få overblik og klarhed omkring dine processer, uanset om det drejer sig om din rolle som leder eller dine arbejdsprocesser som selvstændig. Med en proceskonsultation kan du skabe positiv udvikling i din virksomhed og finde en bedre tilgang til at løse nuværende såvel som fremtidige kriser. Vi kan arbejde både med de små og store processer, der eksisterer i dit virke.

Det bedste match

Skal du til at ansætte nye kræfter til din afdeling eller din virksomhed? Det kan være altafgørende for en virksomhed at skabe det rette match. Det gælder både matchet med de eksisterende medarbejdere, dig som leder, arbejdsopgaver og virksomhedkultur. Vi hjælper selvstændige erhvervsdrivende, ledere, mellemledere og virksomhedsejere med at finde rette match ved ansættelse og omrokeringer.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.