Ring til os på 60 18 81 33

Klarsyn

Klarsyn giver bevidsthed og klarhed

Hos IVE Consultant hjælper vi mennesker, som har brug for afklaring om deres nuværende situation og relationer – eller afklaring om mulighederne for at styrke bevidstheden om dem selv eller omgivelserne gennem klarsyn. Uanset om det drejer sig om de private relationer eller større organisationsprocesser kan vi alle drage fordele af ny indsigt gennem sparring og rådgivning fra den rette person.

Klarsyn med kanalisering

Sparring, rådgivning og klarsyn for virksomheder og mennesker.

IVE Consultant tilbyder workshops, rådgivning, 1:1 coaching og foredrag og klarsynsaftener for private såvel som erhverv. Vi tilbyder desuden klarsynsarrangementer og peptalks, hvor vi kommer ud til morgenmøder i virksomheder.

Virksomheden

Vi varetager en bred vifte af ydelser til virksomhedsejere. Styrk virksomhedskulturen, dine medarbejdere og din forretning med professionel erhvervsrådgivning. Vi tilbyder en lang række af forskellige forløb og ydelser tilpasset til din virksomhed.

Til virksomhedsejere tilbyder vi blandt andet: Foredrag, workshops, peptalks, 1:1 coaching, gruppecoaching samt proceskonsultationer og totale forandringer i virksomhedskulturen.

Læs mere

Til lederen

Bliv modigere, stærkere og mere tro mod dig selv. Med større indsigt og klarhed kan du forløse dit potentiale som leder og selvstændig erhvervsdrivende. Når du bliver en bedre leder styrker du også dine medarbejdere og din virksomhed.

Til ledere og selvstændige tilbyder vi blandt andet: Målrettede forløb, mentorordninger, 1:1 coaching, gruppecoaching, klarsynsarrangementer og proceskonsultation.

Læs mere

Private

Jeg har stor erfaring med at hjælpe alle slags mennesker med at forløse deres potentiale og styrke alle dele af livet – privat såvel som professionelt.

Styrk din skelneevne og intuition og opnå bedre indsigt i dit potentiale og dine udfordringer gennem klarsyn og kanalisering.

Til privatpersoner tilbyder vi en række klarsynsarrangementer og workshops, som har til formål at give dig viden, træning og indsigt i sjæl såvel som krop og sind.

Læs mere

Klarsyn – mission – vision

På vores vej i livet møder vi utallige udfordringer, som skal løses for, at vi kan blive dygtigere både menneskeligt og fagligt. Derfor er det væsentlig at komme til en erkendelse, når vi har brug for at se på de blinde vinkler. Når vi får hjælp af den rette person, vil det altid belyse og berige det, der skal til overfladen og som kan give den rette vinkel på næste skridt.
De vigtigste temaer på vores livsvej falder inden for kategorierne kærlighed, karriere og personlig udvikling. Det mest virkelige, der findes, er at kunne virke ordentligt som fysisk menneske på jord. Den åndelige vision og sjælelige mission er altid med, om vi vil det eller ej. Så jo før vi erkender det, jo stærkere står vi som mennesker.
For mig, som den der tilbyder dig hjælp, handler klarsynet om dig, som en visionær og din mission som menneske. Ved hjælp af klarsyn og kanalisering af dit livs fortælling og din helt specielle historie, bringer vi retning, mening og værdi tilbage i livet til dig. Det vil styrke din position, gøre dig stærkere, modigere, gladere, sundere og det vil højne din livskvalitet. Du vil få større tillid til dig selv, dine omgivelser, ja livet generelt. Du vil ganske simpelt trives bedre. Når du bliver stærkere får du samtidig forudsætningerne til at styrke dine sociale relationer såvel som dit arbejde, dine medarbejdere og din organisation. Det kan føles som et stort skridt at træffe beslutningen om endeligt at gøre noget ved det, som længe har presset på, men når du finder den rette person til at rådgive og sparre, er du sjældent i tvivl.
Lad mig udfolde alle de udfordringer, der holder dig tilbage samt de muligheder, som kan bidrage til at gøre dit liv mere enkelt, særligt og ærligt. Vi arbejder med kærlig indsigt, klarsyn og forudsigelser, som åbner op for løsninger med opløftende perspektiver på dit liv.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.