Ring til os på 60 18 81 33

MARTHALINA ACADEMY

SKABER BALANCE

 

FOKUS PÅ EMPATISK LEDERSKAB, KOMPETENCEUDVIKLING, TRÆNING AF INTUITION.

Oplever du problemer med at skabe balance i dit liv?  Mange mennesker oplever problemer med, at enten deres arbejde, relationer eller familieforhold ikke hænger ordentligt sammen og at det derfor skaber uro i både sind og hverdag.

Hos Marthalina Academy får du vejledning i, at skabe en bedre hverdag for dig selv og dine nærmeste.

Du får hjælp til at genfinde friheden i dig selv og til at transformere din hverdag og dit liv til det bedre.

Hvad enten du mangler hjælp og vejledning ifm. karriere, privatliv, gamle traumer eller noget helt fjerde, så vil jeg hjælpe dig godt ud på den anden side af problemet. Hjælpe dig med, at slippe dig selv fri.

Genfinde din intuition og befri dig for den angst og tvivl, der kan følge med en kaotisk tilværelse eller dårlige mønstre. Jeg tilbyder både undervisning, individuel vejledning og foredrag.

Et af mine højeste ønsker er hermed gået i opfyldelse. Jeg var engang selv et sted, hvor jeg så gerne ville have hjælp, fordi jeg følge mit utryg, udsat, sensitiv og sårbar, men jeg kunne ikke rigtig finde det rette sted for mig, som kunne give mig den tryghed, den forståelse, den indlevelse, der kunne give mig en følelse af at blive favnet den, som jeg i virkeligheden er, som en menneske med både en forbrændt personlighed og en sjæl, der virkelig har fået en hård prøvelse igennem livets hårde skole, som satte sig i kroppen som angst.

Jeg ville ikke puttes i en boks eller have en diagnose for at føle mig forstået. Jeg ville opleves som det menneske og den sjæl, jeg var og stadig er. Så nu har jeg skabt det sted, som jeg selv havde brug for dengang, fordi jeg oplever, at dem der henvender sig til mig, har brug for det samme som jeg. At blive set som dem, de er og undgå blive puttet i en boks.

Marthalina Academy er mit nye sted, som jeg har skabt grobund for, hvor du kan udvikle dig til at kunne stå stærkere i dig selv som menneske, med en større bevidsthed om dig selv og dine familiebånd.

Hos mig kan du opnå en større bevidsthed om dine relationer og dine omgivelser generelt, samt din muligheder for at skabe dig en bedre fremtid i vort samfund og bidrage med det, du ønsker dig allermest som gør dig glad.

MARTHALINA ACADEMY SKABER LIV I BALANCE for et liv i balance, er et godt liv.

Velkommen skal du altid være.

 

Til daglig er jeg klarsynet, intuitiv coach, mentor og underviser med speciale i menneskekundskab. Jeg formår at løse komplekse udfordringer i dig og  i samspillet i relationer, som genskaber ro til selvudvikling og transformation. Jeg inspirerer til, hvordan det kan lade sig gøre at rejse sig igen, skabe et nyt godt liv, og viser dig, hvordan du kan finde balancen i en kønsdiskrimineret virkelighed.

Min største interesse har altid været “Teamånden i det hele menneske”. Jeg har studeret menneskets krop, følelser, psyke, det mentale og sjæl for selv at kunne heale op indefra, og blive til et helt menneske.

Den første uddannede kvinde i Søværnets Militærpoliti og bodyguard.

Jeg er den første kvinde i søværnets militærpoliti og bodyguard. Senere blev jeg uddannet i det virkelig politi, hvor jeg i 2007 valgte at holde en pause fra mandehørmen, så jeg kunne finde mig selv som kvindemenneske. Det tog tid at få smidt den “psykiske uniform” og der var flere stressbetingede mentale nedbrud, samt behandling af traumer, før jeg fandt vejen til et nyt liv og blev et helt menneske igen.

Jeg er Danmarksmester i styrkeløft 5 år i træk, sølvmedaljevinder til de NM samt første kvinde, der stillede op til vægtløftning I Danmark.

Når vi mister vores identitet, bliver vi rystet i vores grundvold. Det har jeg prøvet flere gange. Det kræver mod at rejse sig, og komme videre. Jeg inspirerer dig til hvordan det kan lade sig gøre at rejse sig igen, og skabe et nyt godt og bedre liv. Ligeledes inspirerer jeg dig til, hvordan du kan finde balancen i en kønsdiskrimineret virkelighed i erhvervslivet.

FOREDRAG

Mona Marthalina Kjærgård formidler sine budskaber med et sjældent set nerve, klarsyn og intensitet, der gør hende til en begavet foredragsholder/inspiration til debat. Hun er nærværende, bramfri, humoristisk og ærlig, som både berører og fængsler.

Mona Marthalina er en kraftfuld kvinde med noget ekstra på hjertet, og stoffet serveres med en blanding af nærvær, bramfrihed, humor og en ærlighed, der både berører og fængsler.

Klarsyn med kanalisering

Viden om sindet er vigtigt!

Skelneevnen er dit sinds fyrtårn, som skal oplyse dig om din helt særlige mission og de muligheder, der ligger til dig. Skelneevnen viser, hvordan du bedst kan bidrage med det, som du har i dig, som det mennesker, du er. Skelneevne bliver trænet hele tiden, når du træner mentalt. Spørgsmålet er om du er på den rigtige træningsbane. Hvordan ved du det? Er du glad i din dagligdag? Har du fundet meningen med livet? Kender du din helt særlige mission? Hvis du svarer nej, så er du på den forkerte træningsbane.

Visdom er vindermentalitet.

Vi kan ikke tænke os til alting. Den visdom der ligger i hjertet, giver os de svar, vi har brug for og som er sande.  Visdommen har sin helt særlige mission her på jorden. Den skal vise dig vejen til sund fornuft på et højere bevidsthedsplan, hvor din sjæl er med dig.

Intuitionen er din indre GPS, dit verdens kort over dit livs muligheder.

Når nogen forsøger at overbevise hinanden om noget, hvor begge har ret, kalder jeg det intellektuel onani. Det giver blot en kort tilfredsstillelse pg kan være et “mentalt quick fix”. Hvis du virkelig skal finde ud af sandheden, må du acceptere at andre har et andet perspektiv på livet og at din intuition viser dig vejen til det bedste liv, som du kan udleve.

Mod kommer fra sjælen!

Jeg er født med en kæmpe portion mod på livet. Ellers ville jeg godt nok have haft svært ved at overleve. Jeg tror på, at du kan styrke dit mod, ved at hjælp af mentaltræning. Når du træner dine muskler, styrker du dine sener og der sker rigtig mange andre ting i din krop. Når du træner mentalt, kan du styrke dit mod og begynde at bruge  din intuition, så du kan SE dit liv fra flere perspektiver.

Det almindelige tragiske liv

Når vi ikke tør og gør det, som det er meningen, vi skal gøre, kan det være svært at finde meningen med livet. Så er det at livet kan opleves som tragisk, altså ulykkeligt og sørgerligt. Det kan være svært at finde glæden i de små ting, og der skal store ting til, før du bliver rørt eller berørt. Du kan vælge at leve dit liv igennem andres liv på TV eller sociale medier. Det giver ikke ligefrem selvværd eller mod på livet.

Det almindelige magiske liv

Sandheden om dit liv kan være smertefuld. Men at turde udtale din egen sandhed, er vejen til ægte rigdom, såvel i det ydre, som i det indre. Bare det at kunne være dig, er faktisk godt nok og det skal du gå på opdagelse i, så du kan udleve det eventyr, som det er meningen, du skal opleve i den korte tid, som du er her. I den sandhed vil du finde glæde i selv de små ting i livet.

TRÆNING AF MOD OG INTUITION...styrker din fremtidsudsigter

Nutiden og fremtiden kræver bevidsthedsudvikling af mennesket generelt. Når vi går ukendte veje, kan vi ikke være forudindtaget. Vi må åbne os og turde være sårbare for at kunne vikle os selv ud af dysfunktionelle mønstre for at kunne blive mere skarpe. Det kæver mod. Det kan du få igennem at lære dig selv bedre at kende, og træne din intuition.

Intuition er din indre GPS og er dit “operationsrum”, hvor alle dine sanser samles og mødes. For at kunne bruge din intuition bevidst, må du have kontrol over dine følelser og du må have kontakt med dig selv. Det kræver mentaltræning for at kunne have kontrol over dine følelser. Det er væsentligt, at turde være sårbar, når du skal arbejde med dig selv og få en skarpere intuition.

I den forandring kommer du til at lære dig selv bedre at kende, ved at du graver dybere i dig, rækker højere, altså ud-fylder dig mere, bliver større. Det vil styrke din rækkevidde, så du kan blive til et tilfreds menneske og et dygtigere menneske, i takt med dit lederskab overfor dig selv og andre. Det vil styrke din “indre faglighed” til at lede dig og eventuelt din virksomhed igennem nutidens og fremtidens udfordringer.

Intuition er den bedste navigatør, GPS til at pejle sig igennem til fremtiden. Etiske principper og pejlemærker, kan gøre en stor forskel, fordi det får mennesker til at give mere af sig selv, mere af et gode og det styrker kompetencerne.

Intuition handler om direkte erkendelser, omkring en situation eller oplevelse. Altså opleve sandheden. Det handler om at opnå indsigt og erkendelse igennem både hjernen og hjertet, forstanden, samvittigheden, den sunde fornuft, som ”fremtvinger” de gode gerninger omkring heltene, eventyrerne,  som skal gå så meget grueligt igennem, før livet endelige giver mere af det gode.

Din etiske principper og pejlemærker er steder, hvor du kan møde alle uanset generationer, traditioner, nationer eller rang i samfundet. Det er her vi alle kan mødes som menneske-lige.

AT blive sig etisk bevidst er som at bestige et bjerg for første gang, hvor du kan bruge din intuition og opleve nye visioner på toppen.  Når du når toppen, er der en god udsigt, og der kan være “koldt” på toppen, for måske står du alene, men har fået indsigt og erkendelser på turen opad.

Når du “fryser” kan du altid gå ned igen, få varmen, blive testet, med en viden om, at toppen findes, og der findes endda flere. Måske er det at nå en bjergtop og gå ned igen, at opnå visdom? At få varmen igen?

Pioneren, helten drager altid ud på eventyr og vender altid hjem igen. Måske mange gange i livet. Klogere på livet og klar til at dele ud af sin visdom, hvis “stammen” tillader det. Ellers må du finde en anden “stamme” at dele dit liv med. Du skal leve dit liv i accept og respekt for den du er. Det er der nemlig en mening med.

At bestige bevidsthedens bjerge, handler om at kunne befri sig for livets dramatiske uro, få støjen til at forsvinde, og finde den indre ro, intuitiv klarhed, som ligger “gemt” bag de vilde følelser, som den vilde det af din sjæl provokere dig med.

Efterhånden, som vi lærer os selv bedre at kende, bliver mere bevidste, så aftager dramaerne. Det er den intuitive klarhed, der åbner for overblikket, indsigten og dybden. Den personlige forvirring og frustration forsvinder, når følelsernes storme lægger sig.

MENTAL TRÆNING.... giver rigdom og velstand

Dig der har modet til at træde på de ukendte veje, skal og må have en stærk intuition, men også kunne skelne mellem skidt og kanel for at skabe velstand. Det mentale kapital skabes igennem dit mindset, ved hjælp at mental træning, hvor du udvikler intuitionen og skelneevnen. Selvbevidsthed i stedet for selvinteresse. Det er noget, der virker stærkere end noget andet, når der skal træffes beslutninger.

Det mentale kapital i dig viser din styrke.

Du skal kende dine værdier og principper. Dem skal du spille med, når du skal  udvikle dine kompetencer og skabe velstand. Det er den eneste måde, at nå målene på. Det kræver en form for livsduelighed, at blive til noget i den her verden. Du er altid på en mental træningsbane, hvor end, du bevæger dig hen, men der kan være forskellige  flokmentaliteter, som bestemmer adfærdsreguleringen. Spørgsmålet er, om du er på den rigtige træningsbane. Om adfærden i flokken svarer til dine værdier og principper.

Det betyder ikke at alle skal tænke ens. Det betyder bare, at for at du skal kunne udleve din mission, skal du kunne hyle som de ulve du er iblandt. ,

Dit mentale kapital er den samlede tankevirksomhed i dig. Det betyder, at der bliver mere kontrol på uhensigtsmæssig følelsesmæssig adfærd, som provokere dine skyggesider, din dårlige sider, fordi tankerne styrer følelserne. Følelser kan ikke diskuteres, men skal kontrolleres af tankerne.

Etiske principper og værdier

Hvordan fungere din etik, din adfærdsregulering i din dagligdag? Kan du kontrollere dine følelser? Kan du kontrollere dine tanker? Kan du bruge din mavefornemmelse? Kan du bruge din intuition? Har du det kølige overblik? Kan du mærke dig selv?

Det mental kapital i dig og i din virksomhed.

Værdier i en virksomhed, skal ikke hænge på væggen. De skal udspilles imellem de ansatte, skabe velstand og udvikle både dem/kompetencerne og virksomheden i retningen af de mål, som der sættes. Det er den eneste måde at nå målene på. At få alle de ansatte til at løfte, først og fremmest deres egne opgaver til fulde, dernæst til at kunne løfte i flok handler om at opnå momentum. Det kræver en form for livsduelighed, der kan trænes igennem en flokmentalitet, som giver en naturlig adfærdsregulering, hvor alle ønsker det samme for hinanden, i respekten for hinanden.

Det betyder ikke at alle skal tænke ens. Det betyder, at alle skal tænke i samme retning og at deres adfærd skal vise vejen i den retning. Adfærden skal arte sig igennem de normer, de moralske og etiske kodeks, som virksomheden har sat. Det som alle de ansatte har sagt ja til og sat sin underskrift på deres nederst på deres ansættelseskontrakt.

For at skabe den her form for flokmentalitet, skal der satses på det mentale kapital, som er den samlede tankevirksomhed i virksomheden. Det betyder, at der bliver mere kontrol på uhensigtsmæssig følelsesmæssig adfærd, som vi kalder skyggesiderne, fordi tankerne styrer følelserne. Følelser kan ikke diskuteres, men skal kontrolleres af tankerne.

Hvis alle ansatte trænes dagligt i at kontrollere tankerne, vil det give langt mere velstand til virksomheden og mus samtalerne vil være en saga blot. Det er en form for nytænkning af arbejdsmiljøet, med større fokus på dannelse.

Etisk Kodeks

Retning og udholdenhed. Er den valgte vej mon den rette? Eller er du/I faret vild? Bruger du/I kræfterne rigtigt eller er indsatsen for spredt og uden det rette fokus? .

Etisk Kultur

Få sjælen mere i spil i virksomheden. Ganske simpelt!

Etiske principper og værdier

Hvad er etikken, og hvordan styrker den med sine principper og værdier vores sammenhold, beslutningskraft og skaber helstøbte virksomheder og medarbejdere, der i kraft af fælles værdier og indstillinger yder mere og samtidig har det godt.

Kontakt os

Vi ringer dig meget gerne op, men vi skal bruge dit nummer!


Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.