Ring til os på 60 18 81 33

Et forløb der styrker dit mod til at gøre det, du drømmer om.

Dette forløb handler om dig. Forløbet giver dig mental styrke, så du kan finde ro professionelt, personligt såvel som privat.

Med denne type forløb kan du opnå:

 • Ro og kontrol
 • Større selvtillid og selvværd.
 • Blive modigere og stærkere til at være tro mod dig selv
 • Blive dygtigere til at træffe beslutninger og løse kriser
 • Træning af din skelneevne og intuition

Den største udfordring for alle, i kriser og konflikter, er frygt og angst. At kunne skabe det modsatte, ro og tillid er “kun” en træning, hvor du både skal bruge dit hjerte og din hjerne i samspil med hinanden. 

Derfor har du brug for at kontakte, Mona Marthalina Kjærgård! Hun er stærk intuitiv, hvilket betyder, at hun kan se det, som du ikke selv kan få øje på og som kan bidrage til, at du kan blive klogere på dig selv, dit livsværk, livsformål, dit kald, din udvikling, din perle, din udstråling, din emotionelle intelligens, din intelligens, din spirituelle intelligens, din tiltrækning, karma, dharma, dit gennembrud, kernestabilitet, dine udfordringer og dine muligheder.

Forløbets opbygning!

Hvorfor?  Du skal have lov til at være den, du er og gøre det, som du brænder for.

Hvornår?  Du kan ikke tvinge dig til noget som helst. Intet bliver godt under tvang, Men når du er mæt af dage, som jeg kalder det, er det et tegn til, at der er noget, som du skal være opmærksom på. Når du har en klump i halsen, som giver myldertanker og lukker af for dit hjerte, så er du klar til at udvikle dig videre.

Hvordan?  Igennem selvudvikling.

Forløbet kan bygges op på forskellige måder, og vi finder den helt rigtige løsning til dig.

Du kan vælge et forløb med en kontrakt, hvor vi aftaler en fast pris. Kontrakten indeholder punkter, som giver overblikket over en forventningsafstemning, som viser vejen til at nå dine delmål og mål.

Det er op til dig at gå vejen, og det er mit ansvar at sørge for, at du følger den, sålænge du er under mine vinger, så din investering giver værdi og mening.

Du kan tilvælge en mentorordning, hvor vi aftaler en fast minutpris, når du ringer mig op. Hvis du ønsker en fast aftale, er det osse en mulighed.

Hvis du er i tvivl om, hvad den rette tilgang er for dig, så ring bare og hør nærmere. Vi finder altid en god løsning.

Ønsker du virkelig at gøre en forskel? Eller er det bare tom snak? Eller nogle tanker, som du ofte tænker på, men aldrig får gjort noget ved.

Ønsker du at få et bedre liv og bidrage til at andre får et bedre liv? Så kræver det noget af både dig og mig.

IVE- Consultant står for

I – Indsigter – Giver dig, dit liv, dit virke mening.

V- Visioner –  Giver dig og dit liv retning.

E- Essens  –   Giver dig værdi.

Dit talent

Alle mennesker har talent for at bruge dem selv bedre, lære dem selv bedre at kende fordi så kan de genkende sig selv i andre. Det giver fælleskabsfølelse.

At få koblet hjerne og hjerte sammen er mental træning. Det giver dig mulighed for at kunne bruge sindet på rette måde, som styrker din skelneevne og vil give dig det, der skal til for at finde de rette løsninger til gavn for dig selv og dine omgivelser. I det kan du træde et skridt tilbage, få det kølige overblik, stadig kunne bruge dit hjerte og din sunde fornuft.

Det kræver træning og det handler om din åndelige udvikling, hvor du får din sjæl med dig i alt, hvad du gør, som vil styrke din personlighed.

Når du hviler i din sjæl smelter hjerne og hjerte sammen, hvilket udvikler din evne til en større kærlighed, hvor du står stærkere end nogensinde i dit liv. Du vil opfatte mere af helheden.

Jeg er din træner og din mentor, fordi jeg har gået vejen selv, går stadig på den, og kan vise dig vejen.

At træne din skelneevne og intuition er bevidst mentalt træning, som vil give dig indre ro, sikkerhed og stabilitet. Det skal investeres både energi og økonomi i.

Indtil du kan bruge din skelneevne og intuition, altså få og bevare kontakten med dig selv, kan jeg hjælpe dig med at “se” det, du ikke selv kan se eller opfatte. Jeg er din garant for din egen sikkerhed og tillid til dig selv.

Metoden er altid erkendelseslære. Det betyder, at jeg bidrager til indsigt i dig og indsigter omkring dig.

Det foregår i dit tempo. Hvert fremskridt tæller og giver resultater. Det er dig, der går og skaber resultater. Jeg er “bare” med på sidelinjen og sørger for at du holder retningen.

Der er altid en indledende samtale før et samarbejde, og er det et forløb, skal der skrives en kontrakt. Det er din og min garanti for at skabe et resultat sammen.

Hvordan fungerer erkendelseslære?

At du ønsker at udvikle dig og at du siger JA er den væsentligste beslutning at træffe i erkendelsen af, at du har brug for indsigt i dig selv.

Det sker som regel, når du har en klump halsen, og der ikke er en åben “kanal”  fra hjernen til hjertet. Det er svært både at tænke klart og at forstå sine følelser.

For at kunne få den klump løsnet, må hjertet åbnes. Det er lukket på grund af dine skyggesider, det der smerter.

Jo mere du har bearbejdet dine skyggesider, jo mere kan du åbne dit hjertet, fordi du siger mere ja til dig selv.. I hjertet findes du, din essens, din indre ild og din evne til relationer.

Når din “kanal” bliver mere ren, klar og tydelig igen,  kan du opfatte dig selv, såvel som andre, og det er væsentligt, når du skal lære dig selv at kende.

I erkendelseslæren vil du opleve det som kaldes “sjælens mørke nat”. Det er når du skal have ryddet op i dig selv og ændre de mønstre, som ikke længere gør dig noget godt. Når du ser dig selv i spejlet og får indsigt i dine skyggesider, vil det bliver smertefuldt, indtil du kommer til erkendelsen. Det vil lette dit hjerte.

Du skal lære at bygge intelligente broer i mellemmenneskelige relationer og i relation til fremtidens trend som teknologiske og digitale fremskridt for at skabe nye traditioner imellem generationer og lande.

Jo hurtigere du tør at se dig selv i øjnene, jo hurtigere udvikles du og dine relationer, som sammen kan være handlekraftige og kærlige, i takt med hinanden for at kunne skabe et værdigt og bæredygtigt, væredygtigt samfund med sammenhængskraft.

Mona Marthalina Kjærgård baner vejen for en bæredygtig og væredygtig fremtid igennem erkendelseslæren og igennem regulering af menneskelig adfærd.

“Etik er sjælens redskabet for værdiopfattelse og det er i værdierne, vi mødes ægte og ærligt”.

Hvem er du?

Viljen findes i ethvert menneske og det er det, der kan kaldes selvledelse. Først og fremmest, må man kunne lede sig selv. Det giver og styrker modet til at lede andre og at være noget for andre. Mennesker der søger erkendelses-lære har intentioner om at skabe en bedre verden, samt et brændende ønske om at bidrage til mere af det gode.

Det nye lederskab i fælleskabet!

Alle mennesker er sin egen lykkes smed. Men vi skal løfte i flok for at klare os som mennsker. Når vi bidrager også til at andre bliver deres egne lykkes smede giver det mod og styrke. Det er et kæmpe ansvar vi alle må tage og det er en ærefuld mission i respekt for stillingen som leder, ejerleder, iværksætteren, direktøren, ja alle som har indflydelse på vort samfund.

Mona Marthalina Kjærgård ved om nogen, at livet ikke længere udelukkende behøver at være en kamp, men også kan være en fornøjelse og berigende, når vi ser på livet med den rette vinkel og bruger vores mindset ordentligt. Du har altid et valg og alt er muligt for den, der bærer viljen i hjertet.

Her er nogle kerneværdier, som vi skal kloge på.

 • Stabilitet skal findes i din sjæl, hvor den “kernekraft” findes.
 • Nærværet er din sikkerhed for, at alt er som det skal være.
 • Intuition er din tryghed og skaber forudsigelighed.
 • Mental kapital styrker ansvarligheden og giver mod.
 • Et afbalanceret sind giver beslutningskraft.
 • Frihed udvikler forestillingskraften.
 • Tillid letter presset i relationer.
 • Respekt gør udvikling mulig.
 • Tolerance letter stemningen og gør dagen sjovere.
 • Sammenhængskraft gør bæredygtighed muligt.

 

At lære sig selv bedre at kende, er sammenhængskraften i mennesket. At turde være sig selv, er bæredygtigheden i mennesket.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.