Ring til os på 60 18 81 33

At overvinde dig selv
og at vinde sammen med andre!

At vinde over dig selv og at vinde sammen med andre er en både magisk og tragisk spændende historie om, hvordan du kan ændre ubalance og modstand til balance og medgang.

Min egen historie er et godt eksempel på, hvordan du kan klarer dig, til trods for stærk modstand, og hvordan du får opbygget mod, styrke og velvilje til at gå igennem livet på godt og ondt.  Mit budskab, egen livserfaring, samt forløb med mine kunder, vil vise dig en strategi og livsfilosofi til, hvordan du lever indefra og ud.

Du vil opleve at få metoder, enkle og praktiske redskaber til, hvordan du finder det indeni dig selv, som du kan bidrage med på bedst mulige måde til at leve et mere harmonisk og rigt liv i samspil med andre.

Det at kunne rejse sig gang på gang fra umulige situationer for til sidst at gå videre og tage livet, som det kommer, har jeg lyst til at videregive til dig og andre. Det er en del af min mission.

Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og alt hvad der foregår på kurset, er blevet teste af mig selv og de af mine kunder, der går på samme vej, som jeg. Din vej bliver forberedt individuelt og i tæt samarbejde med dig. Vi alle mødes samme sted hos hinanden, og det er en skøn følelse, når vi kan stå sammen og bare være os selv.

 

FORLØB

Jeg tilbyder forløb

 • Forløbet er din historie på et liv i velstand, hvor du lærer at være balanceret og centreret i din hverdag.
 • Forløbet viser dig hvordan du oplever at få et magisk almindelig liv, se tegnene på, hvor du er og at balancere i det tragisk almindelig liv.
 • Forløbet vil vise dig mere om dig. Hvad der er din mission, hvorfor du er her egentligt?
 • Forløbet viser dig, at du ikke behøver nøjes med at overleve.
 • Når du lever og brænder for noget eller VIL du få den velstand, den indre og ydre rigdom, som du har investeret i og som du fortjener.
 • Når du VED, hvor du ER, ved du, hvor du VIL hen.

 

Jeg udbyder kursus i forskellige sammenhænge. Ring endelig og spørg.

 

HVAD FÅR DU UD AF KURSET?

 • Kurset er din historie på et liv i velstand, hvor du lærer at være balanceret og centreret i din hverdag.
 • Kurset viser dig hvordan du oplever at få et magisk almindelig liv, og at balancere i det tragisk almindelig liv.
 • Kurset vil vise dig mere om dig. Hvad der er din mission, hvorfor du er her egentligt?
 • Kurset viser dig, at du ikke behøver nøjes med at overleve.
 • Når du lever og brænder for noget eller VIL du få den velstand, den indre og ydre rigdom, som du har investeret i og som du fortjener.
 • Når du VED, hvor du ER, ved du, hvor du VIL hen.

 

DET MAGISKE ALMINDELIGE LIV!

 • Målet er ikke at gøre livet problemfrit, men at give det usædvanlige liv den dybde og værdi, der følger med sjælen.
 • I terapi lægger vi vores problemer i hænderne på en professionel, der angiveligt er uddannet til at løse dem for os. Ved udvikling igennem sjælen har vi selv både opgaven og glæden ved at organisere og forme vores liv til at skabe den velstand, som vi fortjener.
 • Din unikhed består af det sindssyge og det snoede, lige så meget som det er af det rationelle og normale.
 • At nærme sig dette paradokse spændingspunkt, hvor tilpasning og abnormitet mødes, er at bevæge sig tættere på erkendelsen af vores mysterifyldte, stjernefødte natur.

 

DOVENSKAB versa DEPRESSION

 • Depression er kroppens måde at sige fra. Den vil og kan ikke mere.
 • Biologisk er vi udstyret  med dovenskab, for at vi kan spare kræfter til det, som er nødvendig aktivitet/skaffe føde. Det er ikke nødvendigt længere. Vi kan få alt serveret på et sølvfad og vi glemmer at være taknemmelige.
 • Internettet og industrien stiller krav til el-nettet, hvor der skal findes elektricitet nok til at bære en helt ny virtuel virkelighed.
 • Den nye virkelighed kræver, at vi skal genfinde metoder for at skabe balance i det at være menneske med magiske muligheder.
 • Metoderne er her allerede. Så hvorfor er det så svært at bruge dem?
 • Kunstig intelligens udfordrer vores intelligens og dermed vores biologiske ophav. VI ændrer vores DNA strukturer, som jeg oplever det. Vi bliver optimeret/omprogrammeret.
 • Frygt, angst, stres og ensomhed er manges dagligdag. Hjerner og krop er i konstant beredskab og vi glemmer det, at være menneske, hvor dovenskab og depression faktisk er en overlevelsesmekanisme
 • Vi er stadig stenaldermennesker. Engang skulle vi spare på kræfterne, så vi havde energi til at finde føde. Dovenskab er en naturlig del af vores design, et talent, og det kan vi ikke bare lige sådan ændrer på.
 • Hvad skal vi bruge den del af vores talent på i dag, når vi kan gå i Brugsen og Irma for at handle? Det kommer vi til!
 • Det positive ved dovenskab i dag er, at vi har mulighed for at finde ro i dovenskaben, men det gør vi ikke, fordi vi bliver bebrejdet.
 • Det negative i dag er, at vi hvis vi ikke finder roen i os selv, bliver bebrejdet og føler os skyldige, får vi stres som kan skabe depressive tilstande.

 

DET PERSONLIGE LEDERSKAB!

 • Lederskab handler ikke kun om en stilling i en virksomhed.
 • Lederskab handler om at kunne tage stilling til:
 1. Din mission. Dit virke og hvordan du får det bedste ud af dit liv.
 2. Din passion. Hvordan du skaber det liv, som du drømmer om.
 3. Din Vision: Hvordan du får skabt noget, som er større end dig.

 

DET PERSONLIGE LEDERSKAB i dit liv handler om, at tage ansvar for den modstand du får på din vej på en hensigtsmæssigt og afbalanceret måde, som kan give dig selv muligheden for at styrke dine kompetencer som menneske. Hvordan du tackler modstanden er altafgørende for, hvor langt du kan nå. Det er kun dine egne blokeringer, der kan holde dig tilbage for at skabe det liv, som du ønsker dig.

Jeg nøjes ikke med, at kalde udvikling personlig udvikling eller lederudvikling, men menneskelig udvikling, da jeg åbner op for at sjæl og ånd skal med. Sjælen for det er den, der kan heale os op indefra, mens vi når vores mål. Ånden fordi den giver os inspiration til at skabe det, som vi ønsker os.  Vi kan også kalde det hjertets udvikling, som betyder, at vi skal blive bedre menneske, både overfor os selv og overfor andre.

Sjælen er den, der VED og VIL. Har du sjælen med dig, vil du opleve en anderledes hverdag. Din sjæl vil lære dig, hvordan finder du balancen i en tragisk almindelig hverdag og får mere og mere oplevelsen af en magisk almindelige dagligdag!.

Det vil give dig en oplevelse af, at du ikke er alene med den modstand, som du får som menneske, og at din kamp over dig selv nytter noget, så du kan vinde sammen med andre, som også finde meningen og værdien i det, at være vedholdende i at være den, du er.

Jeg har et tilbud til dig og din menneskelige udvikling, hvor du kan vælge at deltage på et grundforløb på 5 moduler og 2 moduler som er for dem, der vil gå videre og opleve mere avancerede metoder at bruge som menneske med de helt naturlige talenter, som vi har.

 

Klarsyn med kanalisering

MENTAL TRÆNING

FÅ STYR PÅ DIT MENTALE KAPITAL.

Hvis du står i situationer, hvor du har akut brug for sparring og coaching i forhold til at skulle træffe et svært valg, har du mulighed for at ringe mig op. Prisen er for en time.

PRIS pr. session kr. 2250,00 incl moms

MENTAL UDVIKLINGSFORLØB

MENTAL UDVIKLINGSKURSUS

Et kursus, som er delt over 5 moduler igennem 6 måneder, hvor du skal afsætte 5×2 dage, hvor du skal møde op fysisk og gennemgå nogle udfordringer. Udover det, er der sparring og coaching løbende som der aftales.

PRIS kr. 49.900,- incl moms

TRÆNING AF INTUITION

PRIS pr år kr. 36.900,- Incl moms

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.