Ring til os på 60 18 81 33

Indsigt styrker virksomheden

Tilpassede visionære forløb til virksomheden

Ved hjælp af målrettede forløb med de metoder, der virker bedst for virksomhedens kultur, skaber vi betydningsfulde forandringer.

Det kan være ved at lave:

  • Etiske pejlemærker
  • Etiske strategier
  • Et etisk brand
  • En vedholdende effektiv undervisningseffekt
  • Adfærdsregulering igennem løbende kurser.

Vores forløb kan blandt andet træne skelneevne og intuition, skabe bæredygtig udvikling gennem bæredygtige medarbejder og meget mere. Dette gøres gennem metoder inden for etik, essens, indsigt m.m.

Der er brug for en overbygning af undervisningseffekten/løfteevnen i ethvert menneske, fordi vi kollektivt set, stadig er for intellektuelt begrænset i vores bevidsthed til at kunne skabe de nødvendige transformationer.

Hvorfor er indsigt vigtig i vores daglige arbejde?

Der er opstået et behov, grundet manglende evne til at løfte i flok i vores samfund og frygten i uforudsigeligheden. Vi har tabt modet. Det skal vi vinde tilbage via indsigter.

Alle ønsker mere tillid og respekt i samfundet generelt, så vi bliver dygtigere til at kunne løfte i flok. Så lad os komme igang med at få det til at ske. Du må selv tage det første skridt og gøre det hårde arbejde.

Hvorfor er essens et vigtigt fokusområde?

Essens er talentkernen og den vigtigste ressource. Fokus på essens bidrager til at til at styrke det enkelte menneske og teams ved hjælp af indsiger, som skal skabe muligheder for at skabe større sikkerhed, stabilitet og en mere forudsigelig fremtid.

 

Forløb for enkeltpersoner

Jeg tilbyder også forløb for enkeltpersoner, hvor vi sammensætter et målrettet forløb med de metoder, der virker bedst for dig. Vi tager udgangpunkt i der, hvor du er og får tydeliggjort dine mål, som vi skriver en kontrakt på. Så går jeg ved siden af dig og støtter dig i at nå dine mål. Som seer kan jeg se dig, som den, du er. Det vil hjælpe dig med at opnå den klarhed, der skal til, for at styrke dig til at stå og gå alene efter forløbet.

Du får trænet din skelneevne og din intuition.

Af Stifter, Mona Marthalina Kjærgård

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.