Ring til os på 60 18 81 33

“Etik er sjælens redskab for værdiopfattelse”.

 

En god kultur skaber grobund for vækst, og det vil altid være menneskerne, der skaber kulturen. Det er sjælen i virksomheden.

Når virksomheden sætter fokus på mennesket, åbner de op for at skabe et stressreducerende miljø, hvor der er plads til produktivitet og vækst.

Det er menneskerne, der er en drivende kraft. De skal være bæredygtige og være udviklings-potientialet i virksomheden.

 

 

“Det er menneskehedens sjæl, der kan forandre. Ikke teknologi og digitalisering”.

Om det er den “indre” kultur eller ydre kulturer byder den livet forandringer.  Der kultiveres kontinuerligt. Små som store forandringer sker konstant. Udfordringen er at skabe en bevidst forandring i en kultur, fordi det tager tid, kræver tålmodighed og tolerance må integreres. Etik er sjælens redskab for værdiopfattelse. Når vi har sjælen med, så sker der mirakler.

 

“Transformationen sættes igang indeni mennesket og kræver en etisk adfærd for at det kan ske”. 

 

Derfor tager det også tid at kunne få en transformation til at ske. Det kan være en digital tranformation, der skal gennemføres, hvor arbejdsgange skal sikre mere stabilitet og forudsigelighed. Det kan være en kulturel transformation, som skal gøre op med de små “subkulturer”.

Igennem et forløb, kan vi guide en virksomhed igennem en transformationsproces. Når vi er færdige med opgaven, har de ansatte fået stor glæde og værdi af tranformationen/forandringen. Der er lagt et etisk fundament, som skaber sikkerhed, stabilitet og forudsigelighed i hverdagen på tværs af generationer og kulturelle forskelle.

Mennesker er den drivende kraft, der skaber stabilitet  i vort samfund. Det er det arbejdende folk, der skal løfte Danmark videre.

Jeg ønsker at bidrage til at styrke virksomheder og det sociale, samt mentale kapital generelt, og skabe muligheden for en mere forudsigelig fremtid, fordi vi ønsker mere tillid i samfundet generelt, så vi bliver dygtigere til at kunne løfte i flok.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.